Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Sztárokkal, paparazzikkal tele lévő világ. Alakísd úgy az életed ahogy akarod. Ha be akarsz lépni ebbe a nem nagyon unalmas világba akkor gyorsan regisztrálj.
korlátozás
STOP!
Hírességekre és csajokra korlátokat hoztunk létre!!! Ez a korlát addig fog létezni amíg a férfi karaktereink nem egyenlítenek. Ezek alól a Karakterkereső karakterei és a Canonok a kivételek!!!
Kor: 19 Kapcsolat: Legjobb barátom Jellem: Nos, mivel ő is a bandába tartozik, ugyan olyan lökött, mint mindannyian. Szeret hülyülni, ez a lételemünk, és, hozzám hasonlóan állandóan vigyorog. De, velem ellentétben, neki vannak olyan pillanatai, amikor az ember akkor se tud mosolyt csalni az arcára, hogyha fejen állva tapsolna. Szóval, néha jókedvű, bohókás „eb”, de megadatik az a pillanat, amikor úgy véli, hogy nincs helye a viccelődésnek, és átmegy gondoskodó jó testvérbe. PB: Harry Styles
Zayn Conroy
Kor: 20 Kapcsolat: Harry-hez hasonlóan, legjobb barátom Jellem: Nos, mindenki úgy véli, hogy ő a banda „rosszfiúja”. De, akkor ezek az emberek tévhitben élnek. Ugyan annyit hülyül, mint mi, és eddig sose akart a mi kárunkra tenni, mivel ő a banda egyik összetartó tagja. Abban, talán igaza van a társadalomnak, hogy nagy nőcsábász, talán közülünk a legnagyobb, de attól még, büszkén kijelentheti, hogy ő nem rosszfiú, egy pillanatig se próbált meg az lenni, és folyton a mi segítésünkre rohan. PB: Zayn Malik
Niall Brander
Kor: 18 Kapcsolat: Jó barát Jellem: Ő az esetlen „kisfiú” köztünk, aki állandóan csak a hasára gondol. Na meg arra, hogy minket a legrosszabb esetekben is fel tudjon vidítani. Szóval, ilyen udvari bohócként szerepel az életünkben, mivel mindig felvidít minket. Kivéve, amikor nem. PB: Niall Horan
Liam Paxton
Kor: 21 Kapcsolat: Jó barát Jellem: Talán mondhatjuk, hogy ötünk közül ő a legkomolyabb tag, aki, általában próbálja reálisan látni a dolgokat. De, azért, hogyha éppen olyanja van, akkor képes velünk együtt röhögni, hülyülni, de, szinte mindig ő csitítja a kedélyeket Harryvel az élen, hogyha látják, hogy ez már túlzás. PB: Liam Payne
Victorie Pierce Admin
Tartózkodási hely : Hollywood Hozzászólások száma : 35 Join date : 2012. Dec. 19.
Kor: Huszonhárom Kapcsolat: Egykori szerelmem. Általánosban és gimiben együtt jártunk csak megláttam egy másik csajjal smárolni és azóta nem láttam. Jellem: Szívtipró nőcsábász. Szerintem ennél több nem is kell. PB: Ian Somelhader
Anna Pierce
Kor: Tizenöt Kapcsolat: Imádom, imádom és imádom. A leges legjobb és legcukibb hugica a világon. Jellem: alkotóra van bízva PB: Nina Dobrev-Megleltem!!!
Dave Nicols
Kor: Húsz Kapcsolat: Nem rég ismertem meg és nem tudom, hogy ő mit érez irántam. Szeretem őt, de félek, hogy visszautasít, mert ő nem viszonozza az érzésemet. Jellem: Szívtiprósan rossz fiú. PB: Joseph Morgan
A hozzászólást Victorie Pierce összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Dec. 28, 2012 8:01 pm-kor.
Anna Pierce
Tartózkodási hely : Hollywood Hozzászólások száma : 4 Join date : 2012. Dec. 23.
Kor:Tizenöt Kapcsolat:Ő az ikertesóm. Amit én érzek azt ő is érzi és fordítva. Találd ki akkor, hogy milyen a kapcsolatunk. Jellem: Ő volt Vic-el együtt a család büszkesége. Kicsit magának való, de a családjával mindig is rendesen viselkedett. PB: Nina Dobrev(Elena Gilbert verzió. Nekem Katherine Pierce verzió az alanyom ezért az ikertestvéremnek kéretik Elenának lennie)- FOGLALT!
Kendall Frewer
Kor: Tizennyolc Kapcsolat: Legeslegjobb barátnőm. A többi az alkotóra van bízva. Jellem: Alkotóra van bízva. PB: Candie Accola- FOGLALT!