Hollywood movies in town
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sztárokkal, paparazzikkal tele lévő világ. Alakísd úgy az életed ahogy akarod. Ha be akarsz lépni ebbe a nem nagyon unalmas világba akkor gyorsan regisztrálj.

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
korlátozás
STOP!

Hírességekre és csajokra korlátokat hoztunk létre!!! Ez a korlát addig fog létezni amíg a férfi karaktereink nem egyenlítenek. Ezek alól a Karakterkereső karakterei és a Canonok a kivételek!!!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
the staff
The staff

Victorie Pierce

Allie Knight

Ashley Hudson

Faith Siggers

Chatbox
Top posters
Victorie Pierce
Victorie Pierce avagy egy híresség magánélete Vote_lcapVictorie Pierce avagy egy híresség magánélete Voting_barVictorie Pierce avagy egy híresség magánélete Vote_rcap 
Ashley Hudson
Victorie Pierce avagy egy híresség magánélete Vote_lcapVictorie Pierce avagy egy híresség magánélete Voting_barVictorie Pierce avagy egy híresség magánélete Vote_rcap 
Admin
Faith Siggers
Louis Linwood
Allie Knight
Kendall Frewer
Broderick Kirkland
Anna Pierce
Annabelle Pierce
Legutóbbi témák
» Vampire World
Victorie Pierce avagy egy híresség magánélete EmptyKedd Márc. 05, 2013 3:06 pm by Victorie Pierce

» Hiányzásnapló
Victorie Pierce avagy egy híresség magánélete EmptyKedd Feb. 26, 2013 3:01 pm by Ashley Hudson

» American Horror Story
Victorie Pierce avagy egy híresség magánélete EmptyCsüt. Jan. 10, 2013 6:08 pm by Ashley Hudson

» The Vampire Diaries 1864
Victorie Pierce avagy egy híresség magánélete EmptyPént. Jan. 04, 2013 4:01 pm by Annabelle Pierce

» the modern Romeo & Juliet story
Victorie Pierce avagy egy híresség magánélete EmptyPént. Jan. 04, 2013 12:44 pm by Ashley Hudson

» I dreamed a dream
Victorie Pierce avagy egy híresség magánélete EmptyKedd Jan. 01, 2013 8:51 pm by Ashley Hudson

» Annabelle Pierce- legkisebb kiadású Pierce megérkezett
Victorie Pierce avagy egy híresség magánélete EmptyVas. Dec. 30, 2012 4:29 pm by Victorie Pierce

» Vampires' Night
Victorie Pierce avagy egy híresség magánélete EmptySzomb. Dec. 29, 2012 5:29 pm by Kendall Frewer

» Titulus foglaló
Victorie Pierce avagy egy híresség magánélete EmptySzomb. Dec. 29, 2012 3:47 pm by Kendall Frewer

Ki van itt?
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (82 fő) Szomb. Okt. 19, 2024 6:02 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 13 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Annabelle Pierce

Jelenleg összesen 112 hozzászólás olvasható. in 61 subjects
Kiemelt társoldalak

Victorie Pierce avagy egy híresség magánélete

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Victorie Pierce
Admin
Admin
Victorie Pierce

Hozzászólások száma : 35

Victorie Pierce avagy egy híresség magánélete Empty
TémanyitásTárgy: Victorie Pierce avagy egy híresség magánélete   Victorie Pierce avagy egy híresség magánélete EmptySzer. Dec. 19, 2012 5:25 pm

Név:
Victorie Pierce

Kor:
Tizenkilenc

Születés ideje, helye:
1994. Dec. 21.;; Los Angeles

Csoport, titulus:
Hírességek+Sexy superstar girl

Play by:
Ashley Benson

Külső, belső

Belső:[/] Szeretem a ruhákat, és a tornát, valamint a táncot.
Az emberekkel ápolt viszonyom többnyire elég, nos furcsa, mivel az emberek többségével jól kijövök, bár tudom, hogy sokan csak érdekből akarnak megismerkedni velem. Igazából senkivel sem vagyok elutasító, de ha valaki nagyon nem szimpi, azzal úgy viselkedem, mint valami jégkirálynő, hogy rájöjjön a tutira.
[i]Külső:
vékony vagyok és a kinézetem sem olyan markáns. A hajam szőke, a szeme pedig ha vidám vagyok világoskék, mint az ég, viszont ha dühös vagy mérges vagyok, akkor sötét, mint az éjszakai ég. Az előbb említettem, hogy nincs markáns testfelépítése,, de félre értés ne essék az nem azt jelenti, hogy nem vagyok izmos, mivel az vagyok. Ezt meg annak köszönhetem, hogy még általánosban sportszerűen tornáztam.
Ruházkodás tekintetében nagyon finnyás vagyok, elvégre ruhamániás vagyok és mostmár nem mindegy, hogy milyen ruhát hordok hisz közismert figura lettem és nem mindegy, hogy milyen öltözékben látnak meg az emberek és vannak olyan színek, amik tabunak számítanak. Ilyen színek a : szürke, drapp, narancssárga, és néha a barna. Ruhadarabok tekintetében, inkább a nőies darabokat részesítem előnyben, és persze a kendőket. A cipők… nos ez bonyolult téma, mivel 150 cm vagyok, így nem szorulok rá arra, hogy magas sarkút kelljen hordanom, viszont a lapos talpúak közül sokszor nincsenek olyanok, amik nekem kellenek, így gyakran hordom a kedvenc edzőcipőimet vagy különböző féle cipőimet, persze ezek mind márkásak, így nem érheti szó a ház elejét sem.
A frizurám mindig változó, az elmúlt két év alatt volt már derékig érő és vállat verdeső is. Ha rövid, akkor többnyire egy hajpántot rakok bele, ha pedig hosszú, akkor vagy felfogom, vagy becoffozom, vagy szabadon hagyom, vagy úgy szint egy hajpánttal díszítem.

Előtörténet/ szerepjátékos plda

*vissza emlékezés*
Az életem nem mondható kiemelkedően érdekesnek, legalábbis az eleje nem. Átlagos kislány, aki a családjával él a rideg Oroszhonban. Ez voltam én. Aztán ahogy szépen lassan felcseperedtem Amerikába mentünk. Hogy pontosan miért, talán szerencsét próbálni, vagy anyának - aki a kicsit melegebb klímájú Angliához szokott - nem tetszett a hóval borított, rideg, csontfagyasztó Moszkva...Nem tudom, de ez az apró részlet nem is fontos, nem lényeg. Csak az, hogy elköltöztünk. Én szerettem Moszkvában élni, olyan...hogy is fogalmazzak, bájos az a vidék. Hiába a sok hó és hideg, akkor is az otthonom volt 11 évig.
A Washingtoni váltás nagyon kifárasztott, mind lelkileg - hiszen el kellett válnom szeretett hazámtól - mind pedig testileg - ugyanis nehéz megszokni azokat a forró nyarakat, amik új otthonunkat jellemezték. Itt jártam (jártuk) ki az általánost, ami azért sokkal kellemesebbnek mondható, mint a középiskola. Nem kellett annyit gürizni, több volt a szabadidőm. Bár a rivarizálás ott is jelen volt.Mivel én vagyok az idősebb. így aztán amikor középiskolát kellett választani egyedül mentem az új helyre. Új suli, új diákok. Nagy nehezen, de sikerült őket megszoknom. Az első évben nem nagyon történt semmi, csak úgy megvoltam. Lassan építgettem kis életemet és egyre nagyobb népszerűségnek örvendhettem. Az embereket úgy manipuláltam, ahogy csak kedvem tartotta. És mindenközben, amíg kihasználtam mindenkit, soha, senki nem jött rá, mi is történt velük. atalmas, exkluzív bulikba jutottam el, mindenki rólam beszélt és mindenki engem akart.
A nyár eseménytelenül eltelt, de én magam sem tétlenkedtem. Összeszedtem minden erőmet, hogy felkészüljek a következő tanévre. Különféle magánórákra jártam, a tengerparton barnítottam hófehér bőröm, na meg buliztam. Aztán, eljött a várva-várt tanév. Én pedig szépen elkezdtem barátkozni néhány ismeretlennel.
A telefonom hirtelen, hangos rezgésbe kezd az íróasztalomon. Kibotladozom a fürdőből, mire még észveszejtőbben kezd el rezegni. Mire végre odaérek, azt hiszem már letették. Megnéztem a képernyőt és egy híres film rendező keresett. Vissza is akartam hívni, de a telómról le fogyott a pénz.
Viszont hatalmas pechemre a film próducer másnap reggel is keresett. Szerencsére másodszor már fel tudtam venni. Egy remek filmbeli főszerepet ajánlott. Azt hittem, hogy ez csak egy álom, de nem. Másnap el is mentem a meghallgatásra és tényleg megkaptam a szerepet.
És innentől kezdve lettem híresség.

made by amanda the pirate* at caution 2.0
Vissza az elejére Go down
https://hollywoodmovies.hungarianforum.net
Ashley Hudson
Admin
Admin
Ashley Hudson

Hozzászólások száma : 28

Victorie Pierce avagy egy híresség magánélete Empty
TémanyitásTárgy: Re: Victorie Pierce avagy egy híresség magánélete   Victorie Pierce avagy egy híresség magánélete EmptySzer. Dec. 19, 2012 6:24 pm

Elfogadva!

Nagyon tetszett, bár itt-ott volt elírásod, figyelj a jövőben rájuk. Üdv az oldalon! Irány a foglalók birodalma, majd keress egy játszótársat és irány a játék! Very Happy
Vissza az elejére Go down

Victorie Pierce avagy egy híresség magánélete
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Annabelle Pierce- legkisebb kiadású Pierce megérkezett
» Kisebbik Pierce élete;; Anna Pierce

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Hollywood movies in town :: Karakterek :: Elfogadott Karakterlapok-
Ugrás: