Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Sztárokkal, paparazzikkal tele lévő világ. Alakísd úgy az életed ahogy akarod. Ha be akarsz lépni ebbe a nem nagyon unalmas világba akkor gyorsan regisztrálj.
korlátozás
STOP!
Hírességekre és csajokra korlátokat hoztunk létre!!! Ez a korlát addig fog létezni amíg a férfi karaktereink nem egyenlítenek. Ezek alól a Karakterkereső karakterei és a Canonok a kivételek!!!
Hozzászólások száma : 13 Join date : 2012. Dec. 19.
Tárgy: Bálterem Szomb. Dec. 22, 2012 8:27 pm
Az a helyszín ahol rengeteg embert lehet látni gyönyörű szép báli ruhákban. ha ott leszel akkor tuti, hogy a másnapi újság címlapsztoriában leszel, mint az évszázad legnagyobb bulijának a résztvevője
Admin Admin
Hozzászólások száma : 13 Join date : 2012. Dec. 19.
Tárgy: Re: Bálterem Vas. Dec. 23, 2012 7:54 pm
❥Kezdő reag
Végre el kezdtük a várva várt nagyszabású Hollywoodi partit ahol minden ismert sztár megjeleník ezért természetesen paparazzi is van bőven. Mikor beléptem a bálterembe mindenki furcsán nézett rám, hisz senki sem ismert rám. Hogy miért? Azért, mert egy gyönyörű szép éjfekete ruhát viseltem hozzáillő maszkkal. Természetesen jöhettem volna úgy is, hogy mindenki ismer, de abban mi a móka? Semmi, én is ezt gondoltam. Hagy gyanakodjanak csak az már az ő bajuk, viszont én nagyon jól fogom érezni magamat itt. Már alig várom, hogy találkozzak azzal a sztárral akiért a legjobban rajongók. És ha most figyeltél akkor el árultam magamról valamit; igen városlakó vagyok. Huh, most mennem kell mert néznem kell ahogy bevonulnak az emberek.
habár nem a leghosszabb reagom, de amint ki van írva kis chatra itt a bálnál nincs megszabva, hogy ki mekkorát ír. Én nem fogok játszani csak a játékot fogom majd lezárni. Ma senki sem írhat csak holnaptól ergo 2012. Dec. 24-én kezdhetitek a reagolásokat egészen 2012. Dec. 31-ig fog tartani a játék. Jó bálozást mindenkinek!
Victorie Pierce Admin
Tartózkodási hely : Hollywood Hozzászólások száma : 35 Join date : 2012. Dec. 19.
Tárgy: Re: Bálterem Hétf. Dec. 24, 2012 9:37 pm
To: everyone
Aki akar velem játszani egyet az írjon egy pm-et.
ÚGY SZÁLLNÉK BÁRHOVÁ, ITT KŐ ÉS JÉG ÜL SZÍVEMEN, NINCS BARÁTSÁG, NINCS JÖVŐ
Olyan fura volt reggel felkelni. Furcsa volt tudni, hogy ma lesz a Hollywoodi bál és... és mint sztár köteles vagyok megjelenni, de most valahogy annyira nincs kedvem. Mindegy nagy nehezen ki keltem és magamra kaptam egy magassarkút, egy bordó-árnyalatú báli ruhának nevezhető micsodát nyakláncot,kartkötőt és kívételesen most ki vasaltam a hajamat a hosszabb hatás kedvéért. *megérkezés a bálba* Körül néztem és enyhén szólva azt hittem, hogy el ájulok. Rengeteg ember volt itt. Azt sem tudtam, hogy Hollywoodban élnek ennyien. Lassan be vonultam a többiekkel és körülnéztem. Rengeteg szempár figyelt minket. Oh, mennem kell. Most fogok fel lépni.