Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Sztárokkal, paparazzikkal tele lévő világ. Alakísd úgy az életed ahogy akarod. Ha be akarsz lépni ebbe a nem nagyon unalmas világba akkor gyorsan regisztrálj.
korlátozás
STOP!
Hírességekre és csajokra korlátokat hoztunk létre!!! Ez a korlát addig fog létezni amíg a férfi karaktereink nem egyenlítenek. Ezek alól a Karakterkereső karakterei és a Canonok a kivételek!!!
Sokat gondolkodtam azon, hogy tényleg elmenjek avagy se, de úgy döntöttem, hogy elmegyek. Két dolog miatt. 1. paparazzi vagyok és ezért köteles vagyok megjelenni. 2. a nővérem is ott lesz és már alig várom, hogy találkozhassunk. Besétáltam a Bálterem ajtaján és a padoknál megpillantottam egy lányt akinek a nyakában egy fényképező gép lógott. Ez csak is Allie lehet. gyorsan oda is sétáltam hozzá.
this is for Allie, Vic.
Victorie Pierce Admin
Tartózkodási hely : Hollywood Hozzászólások száma : 35 Join date : 2012. Dec. 19.
Tárgy: Re: Padok, bódék Szomb. Dec. 29, 2012 11:44 am
Allie & Anna
Hogy őszintén megvalljam kicsit izgultam a mai nap miatt. Két dolog miatt is. 1. végre találkozhatok a húgommal. Hogy ezért miért izgulok? Azért mert nem tudom, hogy rengeteg év után milyen lett. Milyen lett a személyisége, hogy néz ki, de legfőképp; emlékszik még rám? 2. Én vagyok az egyik Főszervezője ennek a rendezvénynek és izgulok, hogy az itteni embereknek, hogy fog tetszeni ez az egész esemény. Bevonultam és megpillantottam két ismerős arcot a bódéknál. A húgom és Allie volt az. Oda is sétáltam hozzájuk. - Sziasztok. Szia Anna.- feleltem és egy halvány mosoly kerekedett az arcomra. Gyönyörű lett.