Hollywood movies in town
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sztárokkal, paparazzikkal tele lévő világ. Alakísd úgy az életed ahogy akarod. Ha be akarsz lépni ebbe a nem nagyon unalmas világba akkor gyorsan regisztrálj.

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
korlátozás
STOP!

Hírességekre és csajokra korlátokat hoztunk létre!!! Ez a korlát addig fog létezni amíg a férfi karaktereink nem egyenlítenek. Ezek alól a Karakterkereső karakterei és a Canonok a kivételek!!!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
the staff
The staff

Victorie Pierce

Allie Knight

Ashley Hudson

Faith Siggers

Chatbox
Top posters
Victorie Pierce
Kisebbik Pierce élete;; Anna Pierce Vote_lcapKisebbik Pierce élete;; Anna Pierce Voting_barKisebbik Pierce élete;; Anna Pierce Vote_rcap 
Ashley Hudson
Kisebbik Pierce élete;; Anna Pierce Vote_lcapKisebbik Pierce élete;; Anna Pierce Voting_barKisebbik Pierce élete;; Anna Pierce Vote_rcap 
Admin
Faith Siggers
Louis Linwood
Allie Knight
Kendall Frewer
Broderick Kirkland
Anna Pierce
Annabelle Pierce
Legutóbbi témák
» Vampire World
Kisebbik Pierce élete;; Anna Pierce EmptyKedd Márc. 05, 2013 3:06 pm by Victorie Pierce

» Hiányzásnapló
Kisebbik Pierce élete;; Anna Pierce EmptyKedd Feb. 26, 2013 3:01 pm by Ashley Hudson

» American Horror Story
Kisebbik Pierce élete;; Anna Pierce EmptyCsüt. Jan. 10, 2013 6:08 pm by Ashley Hudson

» The Vampire Diaries 1864
Kisebbik Pierce élete;; Anna Pierce EmptyPént. Jan. 04, 2013 4:01 pm by Annabelle Pierce

» the modern Romeo & Juliet story
Kisebbik Pierce élete;; Anna Pierce EmptyPént. Jan. 04, 2013 12:44 pm by Ashley Hudson

» I dreamed a dream
Kisebbik Pierce élete;; Anna Pierce EmptyKedd Jan. 01, 2013 8:51 pm by Ashley Hudson

» Annabelle Pierce- legkisebb kiadású Pierce megérkezett
Kisebbik Pierce élete;; Anna Pierce EmptyVas. Dec. 30, 2012 4:29 pm by Victorie Pierce

» Vampires' Night
Kisebbik Pierce élete;; Anna Pierce EmptySzomb. Dec. 29, 2012 5:29 pm by Kendall Frewer

» Titulus foglaló
Kisebbik Pierce élete;; Anna Pierce EmptySzomb. Dec. 29, 2012 3:47 pm by Kendall Frewer

Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (82 fő) Szomb. Okt. 19, 2024 6:02 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 13 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Annabelle Pierce

Jelenleg összesen 112 hozzászólás olvasható. in 61 subjects
Kiemelt társoldalak

Kisebbik Pierce élete;; Anna Pierce

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Anna Pierce

Anna Pierce

Hozzászólások száma : 4

Kisebbik Pierce élete;; Anna Pierce Empty
TémanyitásTárgy: Kisebbik Pierce élete;; Anna Pierce   Kisebbik Pierce élete;; Anna Pierce EmptyHétf. Dec. 24, 2012 9:46 pm

Név:
Anna Pierce

Kor:
Tizenöt

Születés ideje, helye:
1998. Április 25;; Los Angeles

Csoport, titulus:
Paparazzi+My sister the Victorie Pierce

Play by:
Nina Dobrev
(abból is Katherine Pierce változat)

Külső, belső

Úgy általában mosolygós, életvidám lány vagyok, de kiszámíthatatlan. Imádom a forgatagot, a tömeget és az embereket, talán azért, mert imádok új emberekkel ismerkedni. Őszinte vagyok, mindig, bár ez néha valakinek fájdalmat okoz. Nagyon makacs tudok lenni és lázadó, amivel egyáltalán nem nyerem el a "Minta gyerek" címet, bár ez engem egyáltalán nem zavar, azt az elvet követve, hogy "Mindenki fogadjon el olyannak, amilyen vagyok". A megfelelő emberrel bunkó, éles nyelvű vagyok, gondolkodás nélkül visszaszólok mindenkinek. A fiúk utánam szoktak fordulni, de ez engem egy cseppet sem izgat. Imádom a divatos dolgokat és imádok vásárolni is. 15 évesen is pörög az életem, de szeretek csak egyedül lenni és olvasni, vagy hintázni. Szóval ÖSSZEFOGLALÁS: Ha jó passzban kapsz el és kedves ember vagy: mosolygok, kedvesen beszélek...stb. Ha rossz passzban kapsz el és kedves ember vagy: ideges vagyok, goromba és forrófejű...stb. Ha jó passzban kapsz el és ellenségek vagyunk: csak éles a nyelvem. Ha rossz passzban kapsz el és ellenségek vagyunk: VIGYÁÁZZ!!!

Előtörténet/ szerepjátékos plda

1998. Április 25-én születtem, Los Angelesben.
Rengeteg minden történt az életemben, olyan dolgok amiket nehezen tudtam fel dolgozni és talán épp azért lettem olyan személy amilyen vagyok.
Fel kellett dolgoznom a szüleim halálát és a nővérem elvesztését is. Mindig el hitettem magammal, hogy a szeretett nővérem meghalt, pedig nem. Mindennap láttam az újságok címlapján. Irigy voltam rá amiért ő sztár lehet. Irigy voltam rá, mert nem lehettem vele. Irigy voltam rá, mert..... mert nagyon szerettem. Annyira fiatal voltam még. Nem szabadott volna egyedül hagynia engem.
Ismét eltelt pár év és én ismét egyedül voltam.
Éppen reggeliztem mikor olvastam a heti címlapot és akkor láttam meg, hogy Hollywood leghíresebb sulijába paparazzi ''kiképzés"van. Természetesen egyből össze csomagoltam és el hagytam Los Angelest a nagy szabású Hollywood-ért, hogy híres paparazzi lehessek. Tudtam, hogy a nővérem egy iszonyatosan híres sztár és abban reménykedtem, hogy mint paparazzi egyszer csak találkozhatok vele.
Már nem úgy szerettem őt, mint kis koromban, de legeslegbelül még mindig vágyok rá, a nővéremre; Victoriára.
Pár év múlva sikeresen végeztem a fősulin és meg is kaptam az első feladatomat. Le kell kapnom Victorie Pierce-ről egy képet. Huh, el sem tudjátok hinni, hogy mennyire örültem neki. Mindig is erre vágytam. Végre lehetőséget kaptam az élettől, hogy találkozzak az elveszett testvéremmel.
Megérkeztem a megadott helyszínre és ott volt... ott volt Victorie.
- Szia. Anna Pierce vagyok, paparazzi.
Azt a feladatot kaptam, hogy kapjak rólad le pár képet.
- feleltem kedves mosolyt csalva az arcomra és szívem szerint nyakába ugortam volna, mert annyira örültem neki, hogy találkoztunk.
- Helló! Most éppen egy klipet fogok forgatni, de ha tudsz várni akkor utána szívesen segítek a képekkel kapcsolatban.- felelte Vic mosolyogva majd megölelt.
Annyira melegséget éreztem belül és én is visszaöleltem.
Ettől a naptól kezdve az életem teljes mértékben megváltozott.

made by amanda the pirate* at caution 2.0
Vissza az elejére Go down
Victorie Pierce
Admin
Admin
Victorie Pierce

Hozzászólások száma : 35

Kisebbik Pierce élete;; Anna Pierce Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kisebbik Pierce élete;; Anna Pierce   Kisebbik Pierce élete;; Anna Pierce EmptyKedd Dec. 25, 2012 2:14 pm

Elfogadva!

Remek, gyönyörű, imádom Smile
Már nagyon vártam, hogy megérkezzél. Smile
Annak meg külön örülök, hogy Katherine Pierce-s verziót választottál Smile
Nah, szóval. Pm-ben a báli reagokat megbeszéltük és akkor Allie is játszik velünk. De ezt majd pm-ben megdumáljuk.
Gyorsan menjél foglalózni és irány a bálterem és gyorsan írj nekem egy reagot Smile
Vissza az elejére Go down
https://hollywoodmovies.hungarianforum.net

Kisebbik Pierce élete;; Anna Pierce
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Annabelle Pierce- legkisebb kiadású Pierce megérkezett
» Victorie Pierce avagy egy híresség magánélete

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Hollywood movies in town :: Karakterek :: Elfogadott Karakterlapok-
Ugrás: