Hollywood movies in town
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sztárokkal, paparazzikkal tele lévő világ. Alakísd úgy az életed ahogy akarod. Ha be akarsz lépni ebbe a nem nagyon unalmas világba akkor gyorsan regisztrálj.

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
korlátozás
STOP!

Hírességekre és csajokra korlátokat hoztunk létre!!! Ez a korlát addig fog létezni amíg a férfi karaktereink nem egyenlítenek. Ezek alól a Karakterkereső karakterei és a Canonok a kivételek!!!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
the staff
The staff

Victorie Pierce

Allie Knight

Ashley Hudson

Faith Siggers

Chatbox
Top posters
Victorie Pierce
Allie Knight ~ KÉSZített egy fotót Simon Cowellről Vote_lcapAllie Knight ~ KÉSZített egy fotót Simon Cowellről Voting_barAllie Knight ~ KÉSZített egy fotót Simon Cowellről Vote_rcap 
Ashley Hudson
Allie Knight ~ KÉSZített egy fotót Simon Cowellről Vote_lcapAllie Knight ~ KÉSZített egy fotót Simon Cowellről Voting_barAllie Knight ~ KÉSZített egy fotót Simon Cowellről Vote_rcap 
Admin
Faith Siggers
Louis Linwood
Allie Knight
Kendall Frewer
Broderick Kirkland
Anna Pierce
Annabelle Pierce
Legutóbbi témák
» Vampire World
Allie Knight ~ KÉSZített egy fotót Simon Cowellről EmptyKedd Márc. 05, 2013 3:06 pm by Victorie Pierce

» Hiányzásnapló
Allie Knight ~ KÉSZített egy fotót Simon Cowellről EmptyKedd Feb. 26, 2013 3:01 pm by Ashley Hudson

» American Horror Story
Allie Knight ~ KÉSZített egy fotót Simon Cowellről EmptyCsüt. Jan. 10, 2013 6:08 pm by Ashley Hudson

» The Vampire Diaries 1864
Allie Knight ~ KÉSZített egy fotót Simon Cowellről EmptyPént. Jan. 04, 2013 4:01 pm by Annabelle Pierce

» the modern Romeo & Juliet story
Allie Knight ~ KÉSZített egy fotót Simon Cowellről EmptyPént. Jan. 04, 2013 12:44 pm by Ashley Hudson

» I dreamed a dream
Allie Knight ~ KÉSZített egy fotót Simon Cowellről EmptyKedd Jan. 01, 2013 8:51 pm by Ashley Hudson

» Annabelle Pierce- legkisebb kiadású Pierce megérkezett
Allie Knight ~ KÉSZített egy fotót Simon Cowellről EmptyVas. Dec. 30, 2012 4:29 pm by Victorie Pierce

» Vampires' Night
Allie Knight ~ KÉSZített egy fotót Simon Cowellről EmptySzomb. Dec. 29, 2012 5:29 pm by Kendall Frewer

» Titulus foglaló
Allie Knight ~ KÉSZített egy fotót Simon Cowellről EmptySzomb. Dec. 29, 2012 3:47 pm by Kendall Frewer

Ki van itt?
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (82 fő) Szomb. Okt. 19, 2024 6:02 am-kor volt itt.
Statistics
Összesen 13 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Annabelle Pierce

Jelenleg összesen 112 hozzászólás olvasható. in 61 subjects
Kiemelt társoldalak

Allie Knight ~ KÉSZített egy fotót Simon Cowellről

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Allie Knight
Admin
Admin
Allie Knight

Hozzászólások száma : 6

Allie Knight ~ KÉSZített egy fotót Simon Cowellről Empty
TémanyitásTárgy: Allie Knight ~ KÉSZített egy fotót Simon Cowellről   Allie Knight ~ KÉSZített egy fotót Simon Cowellről EmptyCsüt. Dec. 20, 2012 1:15 pm

Név:
Alison Jane Knight

Kor:
19 év

Születés ideje, helye:
Usa, Texas, 1993. július 2.

Csoport, titulus:
Paparazzi, The Sunshine

Play by:
Holland Roden

Külső, belső

Külső: Hosszú, vörös hajam van, amihez tökéletesen illő barna szemek társultak születésemkor. Nem mondanám magamat olyan jaj, de magasnak, de alacsonynak sem. Van olyan, hogy közepes magasság? Mert ha igen én azzal rendelkezem. Ez így pont jó. A testalkatommal nem igazán vagyok megelégedve, ami azt jelenti van egy kis pocakom, amit ha tudnék már rég leadtam volna, de nem nagyon sikeredik, emiatt ha ki kell öltözni mindig feszültebb vagyok.

Belső: Mindent megkapok, amit csak akarok és jó paparazzihoz híven így is állok hozzá az élethez. Hogy tudnék csinálni olyan jó botrányos fotókat a különböző beképzelt hírességekről ha nem ilyen lenne a hozzáállásom? Ami pedig a többi tulajdonságomat illeti: kedves- már akivel- , de egyébként bunkónak is mondható vagyok. Ahogy te állsz hozzám én úgy hozzád. De első percben én próbálok kedvesen a közeledbe férkőzni, de ha egy elkényeztetett, nagyképű és mindezek felett bunkó celeb vagy, akinek valószínűleg semmi tehetsége ne várd a jót tőlem. Csinálok rólad egy képet és mit sem foglalkozva veled lelécelek. Elvégre a legfontosabb számomra a munkám a munka alanyokkal pedig nem igazán ér kedvesnek lenni. Mint a kutyák én meg az idomár.

Előtörténet/ szerepjátékos plda

Hollywood- Los Angeles- utcái hírességektől nyüzsögnek és az én dolgom észrevenni őket. Mit csinálna egy jó paparazzi ha nem kínos fotókat készítene a kedvenceitekről? Lehet engem áldani és utálni érte. Minden nap osonva koptatom az imént említett utcákat kezembe a fényképezőgépemmel. Szemfülesen figyelek minden elhaladó embert hát ha egy hírességgel akadok össze ismét. De ha Los Angelesben élek miért nem akarok én híres lenni? Ez egyszerű: utálom a reflektor fényt, nem szeretek a középpontban lenni, mindig is kis visszahúzódó személyiség voltam. Emlékszem kis koromban sokszor ki is közösítettek emiatt, amit akkoriban elég nehezen fogadtam és eléggé magamba zuhantam. Talán még kicsit depis is voltam, de szerencsére mára már úgy ahogy, de rendbe jöttek a dolgok. A fényképezés volt mindig is a szenvedélyem, ezért kezdtem bele. Gimi első osztályban befizettem egy fotó művész tanfolyamra, ahol minden akadályt sikeresen vettem és ott rögtön tudtam: Ezt kell csinálnom, ez a szenvedélyem. Ha már a szenvedélynél tartunk régebben erős bagós voltam és mindenféle gondok lettek a tüdőmmel, míg végül meg nem állapodott az aszthmánál. Szóval most már minden sportos tevékenységre jobban oda kell figyelnem. Legalábbis próbálkozok, de nem olyan könnyű. Mai napig van, hogy, amikor egy híres embert kergetek kifulladok és szükségem van a pipámra, hogy folytathassam pár perc elteltével a már elkezdett dolgot.

.::*::.

A képeim a Los Angeles Time- ban szoktak megjelenni, ahol már évek óta dolgozom elismert paparazziként. Ha így folytatom még a végén ebből leszek híres, aminek örülnék is meg nem is. Mondjuk nem hiszem, hogy annyira a rivalda fénybe helyeznének mindössze pár ember által ismert lennék, de nekem tényleg nem ez a célem, hanem az, hogy jól érezzem magam lesi fotósként és minden tökéletes legyen számomra ebben a szakmában. Most jelen pillanatban minden jónak is tűnik, de még tényleg bármi történhet a jövőben. A múltkor is egy kavarodás miatt veszélybe került az állásom, de a jó beszélőkémmel szerencsére sikerült kimagyaráznom a dolgot és most minden újból jó lett. Egyébként meg olyan sztárokat kell fotóznom, mint például Beyonce, Britney Spears vagy akár Adam Lambert. Az utóbbi egyszer sikeresen nekem dobott valamit, aminek mai napig meglátszik a helye. Az elborult agyú sztárok nem foglalkoznak azzal, hogy milyen a személyiséged csak azzal, hogy eltűntessenek téged a közelükből és sajnos ez velem már rengetegszer megtörtént hadd ne kelljen példákat sorolnom. Amúgy meg minden jó: a családommal jó a viszonyom, a munkám igazi álom számomra és a barátaim is szeretnek. Szóval nincs miért panaszkodnom.

made by amanda the pirate* at caution 2.0
Vissza az elejére Go down
Ashley Hudson
Admin
Admin
Ashley Hudson

Hozzászólások száma : 28

Allie Knight ~ KÉSZített egy fotót Simon Cowellről Empty
TémanyitásTárgy: Re: Allie Knight ~ KÉSZített egy fotót Simon Cowellről   Allie Knight ~ KÉSZített egy fotót Simon Cowellről EmptySzomb. Dec. 22, 2012 9:45 am

Elfogadva!

Tetszett! Very Happy Irány a foglalók völgye, s utána vesd be magad a játékba. Very Happy
Vissza az elejére Go down

Allie Knight ~ KÉSZített egy fotót Simon Cowellről
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Hollywood movies in town :: Karakterek :: Elfogadott Karakterlapok-
Ugrás: